If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не виждах друг начин да накарам спреляка да тръгне и то най-вече за тези пари. Проекта едва ли ще се продължи, защото от тук нататък става цена на конска сила по-скъпо и нерентабилно. Единственото което бих променил е ако се разсече това 1.4 да го направя 1.6 и оттам да изкарам още 30-40 коня, и там ще спра окончателно.
Oт 1.6 до 1.8 няма никаква разлика в колектори, глави и т.н. само хода на буталото е по-голям, така че по-добре на 1.8, поне е с големите разпределителни валове и щок е около 140 магарета
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Незнам инсталация бобини дали не са по-различни от на 1.6 или 1.4. Казаха ми че 1.8 върви с 2.0 и 1.4 с 1.6. Дали е така незнам?
---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:33 ----------
А и в разпределението на шпилките на главите към изпускателния колектор на 1.6 и 1.4 са еднакви, ако на 1.8 са различни ще трябва и колектор, с което няма да се занимавам.
Незнам инсталация бобини дали не са по-различни от на 1.6 или 1.4. Казаха ми че 1.8 върви с 2.0 и 1.4 с 1.6. Дали е така незнам?
---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:33 ----------
А и в разпределението на шпилките на главите към изпускателния колектор на 1.6 и 1.4 са еднакви, ако на 1.8 са различни ще трябва и колектор, с което няма да се занимавам.
P.S. Направо подкови един 2.0 ТС с една 30 ка турбинка, и да стреляш с бърза италианка, че тука има една две уж бързи ма те са като "ташаците на комарите, секи знае че ги има ма никои не ги е виждал"
P.S. Направо кови един 2.0 ТС с една 30 ка турбинка, и да стреляш с бърза италианка, че тука има една две уж бързи ма те са като "ташаците на комарите, секи знае че ги има ма никои не ги е виждал"
Извинявам се за офтопика, следователно главата за 1.6 ли е оптимизирана или за 2.0?
Благодаря Колеги за помощта която ми оказвате. Вижадам че ме насърчавате и го оценявам. Честно казано не мисля да изгробявам за момента. Впрочем съвсем случайно попадна е мен и идеята на колата първоначално беше за пред блока ми, беше да се кара на газ (която в последствие отпадна заради мегата), сега има някаква малка турбинка на малкия мотор. Имал съм бърза преднячка с 35-ца и знам какво е. Не е проблем да спретна подобен сетъп, но се обезсмисля на фона на другите ми 2 автомобила (4х4 с 1.8Т с 35-ца и азот в голф 3 и задно разположен мотор същия сетъп в голф 2 на задно олекотен). Когато направих 4х4-то разбрах колко години съм си изгубил в мъки с предното предаване. Иска ми се да имам някаква що годе по-нормална улична и засега, която да не привлича внимание, да не бучи толкова че да ме зяпат куките и да не е със толкова съкратен живот и затова мисля да я оставя така.
Момчета днес карах с голфчето, на което имах да си връщам, което последните 3 пъти ме точкова, но днес отнесе толкова бой че си върнах за всичките загуби накуп. Ето и старта с него, на който прецених че мога да си позволя да съм с жената до мен, половин резервоар и куфар с инструменти в багажника на Лоу Бууст 0.8бар http://vbox7.com/play:9f8afacfb0 Онзи ден давах газ с бившата ми 106-ца 1.6 16V GTI със Stage 3 валове, сгъстена на 11.8 степен, лек маховик, лека шайба на колянов вал, изпускателен колектор 4-2-1 Raceland и генерация на Ф63 като тръгнахме на лек летящ от 1-ва към 130-140 предполагам някъде, като бях отново на 0.8бар, само че с по човек и в двете коли. Странното за мен е как успях да я изпреваря след като тази кола има време 14.7 с гуми на писта Сливен на 400м. Далеч съм от мисълта че Алфата е в 14-ките, просто момчето прави мотор и допускам че нещо не е събрано както трябва или не я кара добре. Ето и клипа с нея http://vbox7.com/play:7126f3ce6c
Момчета днес карах с голфчето, на което имах да си връщам, което последните 3 пъти ме точкова, но днес отнесе толкова бой че си върнах за всичките загуби накуп. Ето и старта с него, на който прецених че мога да си позволя да съм с жената до мен, половин резервоар и куфар с инструменти в багажника на Лоу Бууст 0.8бар http://vbox7.com/play:9f8afacfb0 Онзи ден давах газ с бившата ми 106-ца 1.6 16V GTI със Stage 3 валове, сгъстена на 11.8 степен, лек маховик, лека шайба на колянов вал, изпускателен колектор 4-2-1 Raceland и генерация на Ф63 като тръгнахме на лек летящ от 1-ва към 130-140 предполагам някъде, като бях отново на 0.8бар, само че с по човек и в двете коли. Странното за мен е как успях да я изпреваря след като тази кола има време 14.7 с гуми на писта Сливен на 400м. Далеч съм от мисълта че Алфата е в 14-ките, просто момчето прави мотор и допускам че нещо не е събрано както трябва или не я кара добре. Ето и клипа с нея http://vbox7.com/play:7126f3ce6c
Колата кърти! Плющенето между предавките ме изпълва, евала колата е много яка, ела някой ден на някоя среща много ми е мерак да я видя, това пежо аз имам информация, че с нитро е давало 12 и малко на 400, същата кола ли е ?
Благодаря колега радвам се и мен ме кефи алфата. 106-цата е същата да, за която ти си мислиш, само че времето и е дадено от мен и е 13.1 с 2.1/60ft и 174km/h терминална със сликове на писта Сливен. Ето я даже и в рекордите я има http://www.tuning.bg/forums/index.ph...екорди/ - гледай клас FWD 24-то време. Атмосферна имаше 14.2 със сликове и 14.7 с нормални гуми. Смея да твърдя че колата е объркана, защото се бях приготвил да ми сложи най-малко 4-5 коли.
Иначе ще гледам да намеря време да намина на някоя среща и да пиеме по бира.
Comment